Laddar...

Metalltrappor

Spiraltrappor

Green Panel AB erbjuder ett brett sortiment av spiraltrappor för både exteriöra och interiöra miljöer. Med sin flexibla utformning och arkitektoniska framtoning kan en spiraltrappa antingen smälta in i miljön eller vara ett spännande blickfång.

Med vårt stora utbud har vi spiraltrappor för många olika typer av fastigheter och byggnader. Spiraltrappor passar för utrymning, industri, offentliga miljöer, kontor, butiker och bostäder. En spiraltrappa kan användas som industritrappa, utrymningstrappa eller generell tillträdestrappa. Med sin flexibla utformning är spiraltrappan en modern arkitektonisk detalj som antingen smälter in i miljön eller skapar ett spännande blickfång.

En spiraltrappa är mycket platsbesparande och utrymmeseffektiv då den kräver minimal bottenyta. Detta gör spiraltrappan till en kvadratsmart lösning för alla miljöer. Green Panel AB erbjuder spiraltrappor för både inomhus-och utomhusbruk som möter kraven på kvalitet, hållbarhet och säkerhet.

Med vårt stora utbud har vi spiraltrappor för många olika typer av fastigheter och byggnader
Med en effektiv produktion utvecklar vi raka trappor med hög kvalitet och korta leveranstider

Raka Trappor

Hos Green Panel AB hittar du raka trappor för de flesta miljöer. Tack vare stora valmöjligheter kan vi skräddarsy din raka trappa efter dina förutsättningar och önskemål.

Green Panels raka trappor består av endast några få huvudkomponenter. Med dess enkla konstruktion skruvas delarna lätt ihop vid montage. Oavsett om du behöver en inomhustrappa eller utomhustrappa, kan vi hjälpa dig att hitta den rätta raka trappan för ditt projekt.

Med en effektiv produktion utvecklar vi raka trappor med hög kvalitet och korta leveranstider. Trapporna tillverkas med en klimatsmart och modern maskinpark för bästa kvalité.

Specialtrappor

En specialtrappa skräddarsys efter kundens önskemål. Den genomsyras ofta av högra krav på både form och design, och kan tillverkas i en rad olika utföranden och kombinationer.

Behovet av en specialtrappa kan uppstå när platsen för trappan har speciella geometriska eller arkitektoniska förutsättningar. Gemensamt för Green Panels specialtrappor är att de anpassas efter kundens behov. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap hjälper vi dig att skapa den trappa du söker.

Kontakta oss